Bengelkes

Kinderopvang Bengelkes

Kinderopvang  de Bengelkes is 1 februari 1999 in Roermond opgericht door Alda van Melick en Jeanny van Avesaath en is gelegen in Herten. De Bengelkes bestaat uit drie verticale groepen. In een groep zitten maximaal 12 kindjes en in de babygroep zelfs 10. Hierdoor kan kinderopvang de Bengelkes een huiselijke en persoonlijke sfeer bieden waarbij veel ruimte is voor ieder individu. Iedere groep heeft vaste pedagogisch medewerksters die zorgen voor een veilig ontwikkelingsklimaat.


Uw kind kan op de grote buitenplaats naar hartenlust fietsen, rennen en spelen. We hebben een zandbak, twee klimrekken en in de zomer een badje waar ze lekker kunnen afkoelen (uiteraard te allen tijden onder toezicht). 


Elk kind heeft een mentor waar hij/zij op terug kan vallen en die de ontwikkeling van het kind observeert. Dagelijks volgens wij een schema zodat er structuur en rust is ingebouwd. Wat opvang bij de Bengelkes  zo bijzonder maakt is dat door het kleine groepen er veel ruimte is voor de ontwikkeling van het individuele kind.